Dykk ned i en spennende ny episode av Just Add Water, der Ivan og Ørjan tar deg med på en undervannsreise for å forbedre bunntiden din! Denne gangen tar de for seg en rekke tekniske, psykiske og fysiske aspekter som kan hjelpe deg med å nå nye dybdemål og utforske vannets vidunderlige verden.

Ivan og Ørjan tar deg med på en reise gjennom en mengde interessante temaer, og de har virkelig ingen planer om å stoppe å prate! Dette betyr at episoden, med alle avsporinger og mye moro underveis, strekker seg til nesten to timer. Men ikke bekymre deg – du vil bli underholdt hele veien!

I løpet av episoden utforsker vi som nevnt både tekniske og psykiske aspekter ved bunntid. Vi tar opp viktigheten av en godt tilpasset drakt og hva dybde kan gjøre med draktens ytelse. Vi avslører hemmeligheten bak riktig vekting og diskuterer bruken av «pysevester». Vi deler også mindfulle øvelser for å være tilstede i øyeblikket.

Vi går også dypere inn i tekniske detaljer som duck dive, strømlinjeformet kropp og hydroformet kropp som en sel. Svømmeteknikk og betydningen av å finne ro i vannet (slow motion) blir også diskutert. Vi tar opp konseptet «jaktmodus» og hvordan det kan påvirke vår prestasjon i vannet, sammen med spenningen fra adrenalin versus ro.

I tillegg tar Ivan og Ørjan opp spørsmål som kontraksjoner – hva de er, hvorfor de oppstår og om de kan trenes bort. De utforsker også hvor mye kondisjon spiller inn på bunntid og hva som skjer med kroppen når vi utsettes for kulde. En diskusjon om muskler versus fett, tynn versus tjukk, og hvordan dette påvirker oksygenopptaket, blir også tatt opp.

Men vent, det er mer! Vi avslører også våre egne erfaringer og deler morsomme historier underveis. Som alltid, blir det mye skitprat, avsporinger og generelt mye moro som gjør episoden enda mer fargerik og underholdende.

Så bli med Ivan og Ørjan på denne dyptgående, morsomme og kunnskapsrike reisen gjennom bunntidens hemmeligheter. Ta på deg våtdrakten og dykk ned i denne episke to-timers episoden!

Hold deg oppdatert på Just Add Water ved å abonnere på podcasten vår og følge oss på sosiale medier. Takk for at du er en del av vårt fantastiske undervannsfelleskap!

God fornøyelse og husk, hold pusten!

Ivan & Ørjan

I studio: Ivan Knudseth og Ørjan Dyrnes

Denne episoden er sponset av Frivannsliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *