Ørjan har lang fartstid innen undervannsjakt og opp gjennom årene er det klart at det har vært mye prøving og feiling når det gjelder hva en bør og skal gjøre samt, dessverre for manges erfaring, hva en IKKE bør gjøre.

Her jager vi Ørjan ned på sofaen, kommer inn under huden og plukker hodet hans for situasjoner, erfaringer og historier som han helst skulle ønske at han hadde vist om da han startet med denne sporten.

Kan det virkelig være slik at fyllesjuke gjør deg til en mester i å fange fisk? i så fall, hvordan?

Anbefaler vi det? Neppe!

Verandaleppe etter å ha brukt en rollergun som er nærmest rekylfri? Det kan da vel ikke stemme? Eller ligger det noe annet bak?

Hvor mange telefoner, klokker og kamera har Ørjan tatt livet av i løpet av sin karriere som undervannsjeger? Dette blir fort en dyr hobby!

Disse historiene og flere får du servert i denne episoden av Just Add Water som er spilt inn utenfor studio, i et litt mer «laid back» scenario på sofaen, i en stue nær havet på Nordmørskysten.

Vi takker for året som var, våre tidligere samarbeidspartnere og ønsker velkommen til vår nye samarbeidspartner Frivannsliv som ønsker å støtte oss videre med produksjon av podcast, live sendinger, testing av utstyr med mer. Ja, for det blir mer. Vi har bare så vidt begynt. 2021 er virkelig året å glede seg til fra gjengen bak JAW – Just Add Water – en podcast under vann.

God fornøyelse!

Ivan & Ørjan

I studio: Ivan Knudseth, Ørjan Dyrnes

Intro Jingle: Svein Hyttebakk

Denne episoden er sponset av Frivannsliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *