På sensommeren 2018 fikk Ivan en ide om å lage en podcast om undervannsjakt. Hobbyen som han har fått så mange gode minner fra og mange nye venner. Det hele startet med et gaming headset, en mobil og en stans under broa ved Imarsundet og episode 1 ble spilt inn. Stottrende, stakato og usikker på sin egen dialekt ble episoden krydret med opptak av en prat mellom Ivan og Ørjan på stuen hvor samtalen ble penset over på det kommende nordiske mesterskapet i Danmark.

Da neste episode skulle spilles inn ble det klart at det å være to sammen om podcasten var en god ide, og siden har det vært Ivan og Ørjan som har vært vertskap og står for innholdet.

Men hvem er egentlig Ivan og Ørjan? Hva driver de fremover?

I denne episoden går vi litt under huden på hver av de og forsøker å gi våre lyttere et nærmere innblikk i disse to «mystiske» sjelene og finner ut hva som har skapt de til de personene de er i dag.

Denne episoden er kanskje ikke den mest faglige på fridykking og undervannsjakt, men det var heller ikke intensjonen. Så her er vi, naken og avkledd.  God fornøyelse og husk, hold pusten!

Kudos til den som «orker» å lytte gjennom hele den 2 timer og 13 minutter lange episoden.

I studio: Ivan Knudseth & Ørjan Dyrnes

Denne episoden er sponset av Frivannsliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *