I denne nyeste episoden av Just Add Water-tar vi deg med på en spennende reise inn i høstens magiske verden, fylt med undervannsjakt, uforglemmelige opplevelser og store arrangementer! Vi begynner med en oppdatering om vår sommer, hva vi har gjort og arrangement av Kristiansund Cup. Vi deler også våre forventninger og planer for neste års Kristiansund Cup, og avslører noen spennende detaljer om det kommende NM mesterskapet i undervannsjakt som skal finne sted i den vakre byen vår i oktober 2023.

Høsten bringer med seg et glimrende tidspunkt for undervannsjakt – med bedre sikt og økte muligheter for å fange mer fisk. Vi utforsker denne fantastiske sesongen og deler våre beste tips og triks for vellykket fridykking og undervannsjakt når bladene begynner å skifte farge. Samtidig fortsetter vi vår tradisjon med masse skitprat og har en spennende giveaway i samarbeid med våre gode venner hos Frivannsliv. I hver episode fremover har du sjansen til å vinne en kult cap fra dem, så ikke gå glipp av det!

Høsten er her, og den har aldri vært mer spennende! Bli med oss mens vi deler våre lidenskaper, erfaringer og planer, og gi oss en lytt for å hilse høsten velkommen på den aller beste måten – med Just Add Water!

God fornøyelse og husk, hold pusten!

Denne episode er sponset av Frivannsliv

I studio: Ivan Knudseth & Ørjan Dyrnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *