Hva skal til for å ta det perfekte bildet? Eller den mest spektakulære video fra turene du drar på, over og under vann? Hvordan bruker du kamera, mobil, programmer? Disse og mange andre spørsmål har Ørjan lurt på i mange år. Som regel drar han på tur, kaster GoPro kamera i dykkebagen, glemmer det oftere på land enn han tar det med under vann.

Vi inviterte fotograf og ivrig fridykker Aleksander Nordahl, kjent for ettpust.com og alle sine utrolig flotte fotografier fra verden under vann for å prate litt om alle disse spørsmålene.

Dessverre så hadde Aleksander store utfordringer med dekning der han var og det ga mye dårlig lyd fra han, men han er en travel mann så vi valgte å legge ut episoden allikevel, trass dårlig lyd.

Det var mange punkter vi hadde tenkt å gå gjennom i denne episoden, men når du først ber inn Aleksander i varmen for å prate i vår podcast, så klarte vi ikke å stoppe han. Så vi har tenkt at vi kjører en Live sending om ikke lenge hvor vi tar en liten workshop på alle de punktene vi tenkte å ta for oss her. Stay tuned!

Håper du allikevel, trass dårlig lyd, finner denne episoden interessant.

God fornøyelse, og husk, Hold Pusten!

I studio: Ivan Knudseth og Ørjan Dyrnes – Gjest: Aleksander Nordahl

Denne episoden er sponset av Frivannsliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *