Bryt bølger og sørg for at kalenderen din er klar for årets mest legendariske arrangement – Kristiansund Cup 2023! Hold av datoene 4. og 5. august, for her blir det action under vann som du aldri har sett maken til!

I den nyeste episoden av Just Add Water tar vi deg med på en reise gjennom alt som gjør Kristiansund Cup til et must for enhver undervannsjeger. Vi dykker ned i historien til denne legendariske cupen, hvor vi serverer saftige historier og elleville øyeblikk fra tidligere cuper. Bli med oss når vi drar opp de mest uforglemmelige fangstene fra havets dyp!

Er du klar? Vi diskuterer våre forventninger og gir deg eksklusive deltakerprognoser. Hold pusten, for spesielle utfordringer venter de modigste deltakerne under jakten. Vi ser nærmere på de potensielle deltagerlagene og de sterkeste utøverne, og vi lover deg at konkurransen kommer til å bli intens!

Men vent, det er mer! Vi tar deg med på en diskusjon om betydningen av treningsdager og akklimatisering før konkurransen. Spotting er ikke bare for leoparder, det er en kunstform vi dykker ned i med humor og ironi. Vi avslører også hemmelighetene bak den tekniske utrustningen og dykkeutstyret som blir brukt i kampen mot undervannsbyttet.

Værforholdene kan være lunefulle, men vi er rustet for alt! Vi utforsker de tilgjengelige dykkeområdene og deler potensielle alternativer avhengig av været. Og vi har en overraskelse i vente for publikum – vi avslører hvordan du kan være til stede for å se konkurransen og støtte utøverne på nært hold. Det blir en opplevelse du sent vil glemme!

Men Kristiansund Cup handler ikke bare om fangst og konkurranse. Vi tar deg med på en tankevekkende diskusjon om hvordan deltakelse i denne begivenheten kan bidra til personlig vekst og utvikling. Dykking er ikke bare en sport, det er en livsstil som kan forandre perspektivet ditt under havets overflate.

Og selvfølgelig har vi med oss den enestående undervannsjegeren Peder Martinini i studio. Han har vunnet Kristiansund Cup en gang tidligere, og hans fargerike personlighet sørger for latterkramper og ironiske øyeblikk gjennom hele episoden.

Så, gjør deg klar til en våt og latterfylt opplevelse når Just Add Water tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom Kristiansund Cup! Merk av 4. og 5. august i kalenderen din og bli med oss på dette fuktige eventyret. Du vil ikke angre!

God fornøyelse og husk, hold pusten!

Denne episoden er sponset av Frivannsliv

I studio: Ivan Knudseth & Ørjan Dyrnes | Gjest: Peder J. Martinini

For mer informasjon om Kristiansund Cup, besøk www.kdk.no

Hør episode #8 hvor vi har med oss Peder J. Martinini i studio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *