33,3 kilo – et magisk tall som skulle banke inn norgesrekord for Breiflabb fanget med harpun, alt takket være en ung eventyrer ved navn Filip Louka. Knapt to måneder inn i hans spennende reise innen undervannsjakt, tok han sitt gigantiske bytte, som skulle få selv de mest erfarne jegere til å sperre opp øynene.

Vi ringte opp Filip, dog med litt dårlig dekning der han var og fikk snakket med han om denne monsterjakten samt hvordan han ser frem til NM nå til helgen.

Men det er ikke bare harpunen som blir varm i hendene i denne episoden. Vi dykker dypt inn i forberedelsene til det etterlengtede Norgesmesterskapet i undervannsjakt, som forventes å ryste vannet den 6.-7. oktober 2023. Her deler vi ikke bare råd og tips, men avslører kanskje også hemmelighetene som trengs for å nå toppen i kommende helg.

Som alltid serverer vi en deilig blanding av fakta, usannheter, kanskje noen saftige fiskerhistorier, og selvfølgelig en dose latter.

Så slå deg til ro, ta et dypt åndedrag, og bli med oss på en undervannsodysse som tar deg til ukjente dybder. Denne episoden er stolt støttet av våre venner hos Frivannsliv – dine reisefølgesvenner under vann.

God fornøyelse og husk, hold pusten!

I studio: Ivan Knudseth & Ørjan Dyrnes | Gjest: Filip Louka på telefon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *