I denne episoden tar vi for oss et svært viktig tema – sikkerhet ved undervannsjakt. Vi dykker ned i de essensielle elementene av sikkerhet i sjøen, inkludert riktig bruk av personlig utstyr, betydningen av dykkeflagg og bøyer, og viktige regler og forskrifter som gjelder. Vi utforsker også temaer som signalisering, synlighet, kommunikasjon og nødprosedyrer for å sikre en trygg og givende opplevelse under vann.

Vi ser på viktigheten av å være en observant og ansvarlig båtfører når du ser et dykkeflagg i vannet. Vi utforsker hvorfor det er så viktig å respektere dykkeres tilstedeværelse og opprettholde sikkerhetsavstand. Vi gir deg praktiske tips og råd om hvordan du best kan opptre når du ser et dykkeflagg, inkludert å senke hastigheten, unngå å krysse dykkerens bane og opprettholde god kommunikasjon.

Enten du er en erfaren undervannsjeger eller nysgjerrig på å lære mer om sjøsikkerhet, er denne episoden fullpakket med nyttig informasjon og tips som vil hjelpe deg med å være trygg når du utforsker havets vidunderlige verden.

I Just Add Waters ånd fyller vi på med ugjennomtenkt skitprat og avsporing.

God fornøyelse og husk, hold pusten!

Denne episode er sponset av Frivannsliv

I studio: Ivan Knudseth & Ørjan Dyrnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *