Våren er her. Er du yr? Det er vi. Nå skal båten gjøres klar til sjøsetting og eventyret kan atter igjen begynne for de som seiler på de sju hav. Men hva med de som ikke har båt? Eller vurderer å skaffe båt? Hva skal en tenke på? Hvor mye koster det? MÅ du ha båt?

Det er masse en lurer på når det gjelder undervannsjakt og båt. Hvordan ter en seg på sjøen? Er det riktig å sitte på høyre eller venstre (styrbord/babord) side i båten? Heter det ripe eller rekkverk? Gulvet? DØRKEN! Kan Ørjan GÅ PÅ vannet??

Ivan og Ørjan gir deg sine tanker om båtlivet, fordeler, ulemper, tips og triks som de har lært seg og erfart etter en del år som jegere med, og uten båt. Trenger du anker? I så fall, hvor tungt skal det være? Hvilken farge?

Hør Ørjan fortelle, for ALLER første gang om da han «tjuvlånte» motoren til en annen båt fordi den motoren han hadde var alt for liten og treg. Dette er hemmeligheter som han aldri før har fortalt noen, men eksklusivt her i denne podcasten. Du hørte det først fra Just Add Water!

God fornøyelse, og husk, hold pusten!

I studio: Ivan Knudseth & Ørjan Dyrnes

Denne episoden er sponset av Frivannsliv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *