Vi har prøvd, vi har jobbet, slitt, tørket tårer, blod og svette (og fiskslo) og vi tror vi har klart det. Den ultimate nybegynner-episoden for de som ønsker å starte med undervannsjakt.

Velkommen til denne spennende episoden av vår podcast, hvor vi vil utforske alt du trenger for å starte med undervannsjakt og fridykking. Dette er den ultimate guiden for alle som ønsker å lære mer om denne fantastiske aktiviteten og starte på sitt eget undervannseventyr.

Her går vi gjennom grunnleggende utstyr som er nødvendig for undervannsjakt og fridykking, inkludert dykkemaske, snorkel, våtdrakt, finner og blybelte mm. Vi vil også diskutere forskjellige typer harpuner og andre verktøy som du kan bruke under jakten.

Vi tar også for oss litt om teknikker for å forbedre din fridykkerferdighet, inkludert pusting, dykketeknikker, og hvordan du kan øke din evne til å holde pusten under vann. Og ikke minst vil vi snakke om sikkerhetsprosedyrer og hva du bør gjøre hvis en nødsituasjon oppstår.

Vi tar deg så med til de beste stedene for undervannsjakt og fridykking rundt omkring i Norge, og gir deg tips og triks for å finne de beste fangstene. Du vil lære om ulike typer fisk og marine liv, og hvordan du kan forstå deres atferd for å øke sjansene dine for suksess.

Så hvis du ønsker å lære alt du trenger for å starte med undervannsjakt og fridykking, så er dette episoden for deg. Bli med oss på en spennende reise under vann og bli en del av den fantastiske verdenen av undervannsjakt.

Som alltid er denne episoden ispedd en god dose fakta, nytenking og mengder av ironi og skitprat. (du er herved advart)

God fornøyelse, og husk, hold pusten!

I studio: Ivan Knudseth & Ørjan Dyrnes

Denne episoden er sponset av Frivannsliv.

Linker:

Gulesider Sjøkart

https://kart.gulesider.no/s%C3%B8k/sj%C3%B8kart

Min Idrett

https://www.minidrett.no/profil/roller

Drakter

Våtdrakt 7 mm – Helårsdrakt til fridykking

Hansker/sokker

Neoprenhansker, votter og sokker

Bly/belte/vest

Blylodd, blyvester og ankellodd

Dykkemasker

Dykkermasker

Blåskjellvarselet

https://www.matportalen.no/verktoy/blaskjellvarsel/

Fritidsfiske

https://www.fiskeridir.no/Fritidsfiske/Meld-tapt-og-funnen-reiskap

Flo og fjære

https://www.kartverket.no/til-sjos/se-havniva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *